Operasjoner
Tjenester
Nyhet

SafeClean og IFE i nytt teknologisamarbeid

Publisert:
15.6.2021

SafeClean har i mange år levert avfalls- og renseteknologi og tilhørende kompetanse til offshore og landbasert industri. For å styrke FOU- og innovasjonsarbeidet, har SafeClean etablert et samarbeid med Institutt for energiteknikk (IFE) for å utvikle nye konsepter for håndtering av ulike avsetninger som genereres i spesielt offshore- og prosessindustrien.

Til sammen sitter SafeClean og IFE på erfaring og internasjonalt anerkjent kompetanse innen radioaktivitet, kjemiteknikk, tracerteknologi, samt testfasiliteter for å utvikle produkter for mer effektiv håndtering under drift og avfallsprosesser nær kunden, samt redusert logistikkbehov.

Nå har partene et felles mål om å utvikle et enda mer bærekraftig konsept for optimalisering av kjørbarhet innenfor industrien, effektive avfallsprosesser nær kunden, samt redusert logistikkbehov.

Konseptet som utvikles er basert på en helt ny teknologi innenfor kjemi som brukes til kjemisk rengjøring av prosessanlegg, samt tilhørende analysemetodikk for å kvalitetssikre avfallsfraksjonen.

Felles fokus, kompetanse og vilje til å satse på bærekraftige løsninger er nøkkelen til å lykkes med satsingen vår.

Del på:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert på arbeidet vi gjør!
Takk! Vi tar kontakt med deg!
Oj, noe gikk galt. Prøv igjen senere.