Nyhet

Ny leder av SafeClean

Publisert:
10.8.2023

Geir Kvalheim – CEO SafeClean

Hva blir de store utfordringene fremover for SafeClean?

«Tiden vi lever i, gjør at SafeClean sin metode og tjenester er mer aktuelle enn noensinne. Samtidig ser vi økt press på marginer og bransjer i store omstillinger. SafeClean er på mange måter en nisjebedrift som deler av industrien fortsatt ikke har sett potensiale i, så vår hovedoppgave fremover blir å gjøre oss mer synlig gjennom en mer markedsfokusert organisasjon. Vår kompetanse og metode gjør at vi leverer i øverste divisjon på både effektivitet, økonomi og miljø – hvilket bør være attraktivt for mange.

SafeClean er strategisk godt plassert med lokasjoner i Stavanger, Mongstad og Høyanger, og vil fortsatt ha sin store styrke innenfor offshorerelatert energi, samtidig som vi ser en vesentlig vekst innen landbasert prosessindustri. SafeClean er og vil forbli en viktig aktør med spesialkompetanse innenfor NORM/LRA, kjemisk dekontaminering av prosessanlegg og avfallsbehandling – samt at SafeClean`s kompetanse har blitt ettertraktet innenfor P&A og Decom, der vi har etablert oss med store aktører i bransjen.»


Jon Refsnes – arbeidende styreleder SafeClean

«I Geir får vi en tydelig leder, med solid innsikt i så vel bransjen som SafeCleans egne styrker og muligheter. Han har gode verdier, og står godt sammen med øvrige ansatte i organisasjonen – noe som vil være en stor styrke fremover. Vi tror på kontinuitet, og vi tror på lagarbeid – og med Geir på plass har vi den rette lederen til å ta selskapet videre i den retning vi skal. SafeClean er rigget for videre vekst, og har de siste årene etablert økt kapasitet – og vil både alene og sammen med andre løfte selskapet ytterligere. Derfor er vi trygge på at Geir med sin erfaring og kompetanse vil være en styrke for ytterligere vekst.»

Del på:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert på arbeidet vi gjør!
Takk! Vi tar kontakt med deg!
Oj, noe gikk galt. Prøv igjen senere.