Nyhet
Kompetanse

Påfyll av kvalitet

Publisert:
6.4.2021

For et selskap som både er i utvikling, og samtidig har høyt fokus på HMS og kvalitet – er det ekstra gledelig når vi lykkes med påfyll av nettopp slik kompetanse. Per Christian Bekkvik er siste tilskudd til SafeClean-familien – og vi er kjempestolte over at han valgte nettopp oss.

Stillingen han skal fylle i SafeClean er naturlig nok HMS og Kvalitetsleder. Vi vet hvor viktig der for oss å være sterke faglig på dette – og hvor høyt dette området verdsettes hos våre kunder.

«Min bakgrunn er hovedsakelig innen petroleumsvirksomheten – faste og flytende installasjoner både innen plattformboring og produksjon. Har variert bakgrunn innen tekniske disipliner, ledelse og HMSK. 2 Fagbrev (elektriker og automatiker), BSc innen fornybar energi og MSc innen industriell økonomi og teknologiledelse», forteller Per Christian

Hvilket selskap kommer du fra?

«Fra 1991 til 2010 jobbet jeg for selskaper som Transocean, Odfjell og KCA Deutag Drilling. Hadde noen år som konsulent gjennom AGR før jeg tok en stilling som CEO i ett av Tratec selskapene. Sluttet i Tratec og startet eget selskap, har siden 2014 tatt konsulentoppdrag gjennom eget selskap for flere store oljeselskap og industribedrifter».

Hva blir dine hovedarbeidsoppgaver?

«Hovedarbeidsoppgaver blir å følge opp det som naturlig hører inn under stillingen. Vi skal sikre samsvar og jobbe aktivt med kontinuerlig forbedring både innen HMS og Kvalitet. Selskapet har sertifiseringer og tillatelser som skal følges opp, vi skal fremme en god helse-, miljø- og sikkerhetskultur og sikre god kvalitet i våre leveranser.

SafeClean fanget min interesse med sin teknologi og miljøprofil. I det første møtet med selskapets ledelse så opplevde jeg en genuin interesse der det prioriteres høyt å levere produkter og tjenester som bidrar til sikre, rene og kostnadseffektive løsninger. Jeg opplevde at det betyr noe for selskapet å utgjøre en forskjell og at det settes tydelige mål for å sikre kontinuerlig forbedring. Jeg gleder meg til å bli med på reisen.»

Del på:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert på arbeidet vi gjør!
Takk! Vi tar kontakt med deg!
Oj, noe gikk galt. Prøv igjen senere.