Bærekraft
Rådgivning
Tjenester

En medspiller i det grønne skiftet

Publisert:
12.10.2021

En medspiller i det grønne skiftet

«Det grønne skiftet kommer ikke – det er her. Der vi tidligere hadde fokus kun rettet mot egne utslipp – har vi gjennom arbeidet med egen forretningsutvikling og strategi – rettet enda mer fokus på hele verdikjeden vår». Ordene kommer tydelig fra Jørn Torstensen – CEO hos SafeClean. Denne bedriften som har sin opprinnelse i olje- og energisektoren, merker nå økt etterspørsel også fra andre bransjer.

For bærekraft og fokus på bedre sirkulærøkonomi handler mye om samhandling og felles innsats.

«SafeClean skal ta en aktiv rolle i det grønne skiftet – ikke bare for egne utslipp. Vi har gjennom en årrekke utviklet en metode som skaper god bærekraft for næringslivet på ulike stadier og arenaer. De siste årene har for SafeClean betydd nye kunderelasjoner og nye forretningsmuligheter. Og det er den erfaringen vi ønsker å dele med flere. Glem gårsdagens forretning – dagen i dag byr på nye»

Bærekraft er et lagspill

«Det vi ser mer og mer, er behovet for samhandling på tvers av bransjer» forteller Håkon Hjetland – teknisk sjef i SafeClean. «Vi vet at den metode vi har utviklet som spesialistleverandør innen rens av prosessutstyr og systemer har flere viktige fordeler – både med hensyn til bærekraft og sirkulærøkonomi. Vi garanterer at utstyrets levetid forlenges betydelig, samtidig som vi reduserer utslipp til deponi med opptil 85 %. Effekten av mindre nedetid for produksjonsanlegg gir også bedre driftsøkonomi og blir enda mer økonomisk bærekraftig. Disse sidene utgjør betydelig gevinst – for både kunder og miljøene som omgir oss.

Tar vare på mennesker

En annen som er svært opptatt av dette, er Seble Merid Mekonnen. Med lang fartstid inne helse, miljø og sikkerhet – er Seble opptatt av den humane delen av bærekraftsarbeidet.

«Det å kunne tilby personellsikre løsninger er god bærekraft. Vi skal huske at mennesker i arbeid er noe vi alle har ansvar for – derfor handler det om å hele tiden bruke de løsningene som sikrer dette. SafeClean sin metode garanterer at alle som involveres i arbeidet, er fullstendig sikre mot unødvendig eksponering av farlige stoffer – noe som fortsatt den dag i dag ikke er en selvfølge. Ansatte er den viktigste ressursen ethvert selskap har – derfor vil alltid solid HMS alltid lede an» fortsetter Seble Mekonnen.

«Er din bedrift klar for det grønne skiftet? Ønsker du en innovativ og solid medspiller i arbeidet med å øke egen bærekraft og redusere egne utslipp – er vi bare en kaffekopp unna», avslutter Jørn Torstensen – CEO hos SafeClean.

Del på:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert på arbeidet vi gjør!
Takk! Vi tar kontakt med deg!
Oj, noe gikk galt. Prøv igjen senere.