Nyhet
Kompetanse

SafeClean styrker laget ytterligere

Publisert:
15.3.2021

SafeClean jobber målrettet mot nyetablering i Risavika, Stavanger – da er det gledelig å kunne dele noen av våre første ansettelser forut for åpning av det nye prosessanlegget høsten 2021.

Site Manager blir Brandee Tønnessen – som kommer fra Halliburton. Der har hun jobbet i 24 år på flere ulike områder deriblant prosjektledelse, forretningsutvikling og som avdelingsleder. Brandee er utdannet ingeniør, og blir et solid tilskudd til ledergruppa i SafeClean.

«Jeg valgte SafeClean fordi jeg synes de er offensive og fremstår som en solid arbeidsplass med høy kompetanse. Det passer mine egne ambisjoner – og tror min varierte bakgrunn passer i forhold til den satsingen som gjøres i Risavika. Det er ingen tvil om at fokuset som er på bærekraft og sirkulærøkonomi vil gjøre SafeClean sine tjenester enda mer etterspurte fremover», forteller Brandee.

Med på laget får hun Seble Merid Mekonnen. Hun kommer fra Maersk Drilling som HMS-rådgiver. Seble er kjemiker, biokjemiker og i tillegg petroleums- og miljøingeniør som har jobbet i landbasert industri, forskning og innen olje- og energisektoren.  Hun har jobbet mye med prosjekter som involverer HMS, samt yrkeshygieniske problemstillinger, teknisk sikkerhet og arbeidsmiljø.

«Jeg er hovedsakelig kjemiker som har stor interesse for fornybar energi og bærekraftige løsninger. Jeg synes SafeClean har tatt en tydelig posisjon og er offensive i det grønne skiftet. Det er en reise jeg har lyst å være med på», sier Seble Merid Mekonnen.

«Bærekraft er noe vi alle bør ta tak i – og etableringen i Risavika er et tydelig signal om nettopp dette. Vi kan bidra til å hjelpe våre kunder nå sine egne bærekraftsmål gjennom våre tjenester – og tiden er definitivt moden for det nå», avslutter Brande Tønnesen – ny Site Manager i SafeClean.

Del på:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert på arbeidet vi gjør!
Takk! Vi tar kontakt med deg!
Oj, noe gikk galt. Prøv igjen senere.